lemmikkikansi2.jpg

Tarvitsetko uuden kattilan vai koko pannuhuoneen? Meiltä saat lämpöä.

Suomalainen HansHeat-lämpökeskus sopii monenlaisiin lämmitystarpeisiin: uudisrakennuksen lämmöntuotantoon tai vanhan lämmitysjärjestelmän korvaamiseen. Toimimme yhteistyössä lukuisten kattila- ja laitevalmistajien kanssa ja autamme etsimään aidosti parhaan ratkaisun tarpeisiisi. Voit valita perinteisen tai biopolttoaineen taikka näiden yhdistelmän tarpeen mukaisella teholla. Soita tai täytä tarjouspyyntölomakkeemme

UUTTA! Kompakti HansHeat Uno -pellettikeskus 40 tai 80 kW. Lue lisää tästä.

Ympäristöystävällinen valinta

Luonto_pieni.jpg

Haketta, pellettiä vai brikettiä? Biopolttoaineella toimivat lämpökeskus on taloudellinen ja ympäristöystävällinen valinta. Autamme löytämään oikean kattilan kumppaneidemme valikoimista.

Avaimet käteen -toimitus

avaimetkateen_pieni.jpg

Valmistamme lämpökeskuksen toiveidesi mukaan Orimattilassa. Toimitamme sen kytkentävalmiina. Nopeaa ja tehokasta.

Edullista lämpöä

viessmann_pieni.jpg

Lämmönlähteen voit valita lämmöntarpeen ja saatavilla olevan edullisimman polttoainevaihtoehdon mukaan. Esimerkiksi hake- ja pellettilämmitys ovat  edullisia ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja moneen käyttöön.

Lämmitysmuodon valinnasta lämpölaitostoimitukseen

Hansheat-lämpökeskus on kotimaista laatutyötä. Sen rakentavat ammattitaitoiset asentajat tehtaallamme Orimattilassa. Oikea kattila ja poltin yhdistettynä korkealuokkaisiin säätö- ja ohjauslaitteisiin takaavat toimintavarmuuden. Saat myös halutessasi apua projektin alusta asti: lämmitysmuodon valintaan, investointitukien ja rakennuslupien hakemiseen sekä työmaaprojektiin.

Lämpökeskusten koko vaihtelee välillä 30 kw ja 7000 kw. Polttoainevaihtoehdot ovat valittavissa tarpeidesi mukaan.

Lataa esitteemme (pdf) tai pyydä tarjous!