Lämpökeskus räätälöitynä ja lämmityslaitos teollisuuteen koko Suomen alueella

Katso yhteystietomme

HansHeat Oy valmistaa siirrettävät lämpökeskukset kotimaisena laatutyönä Orimattilassa. HansHeat-lämpökeskus sopii monenlaisiin lämmitystarpeisiin, ja saat tuotteemme helppona avaimet -käteen ratkaisuna: räätälöimme lämpökeskuksen vastaamaan tarpeitasi ja toimitamme sen sinulle kytkentävalmiina.

Lämpökeskuksia eri käyttötarpeisiin

Siirrettävä HansHeat-lämpökeskus sopii monenlaisiin lämmitystarpeisiin: asuinrakennuksiin, teollisuuteen ja kaukolämpökäyttöön. Se on tehokas vaihtoehto uudisrakennuksen lämmöntuotantoon tai jo vaihtotarpeessa olevan lämmitysjärjestelmän korvaamiseen.

 

Lämpökeskuskontin voit sijoittaa minne vain ja tarpeen vaatiessa myös erilleen muista rakennuksista. Siirrettävän HansHeat-lämpökeskuksen arvo säilyy, ja siksi se on helppo tarvittaessa myydä edelleen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kotimaista laatutyötä

HansHeat Oy:n lämpökeskus on kotimaista laatutyötä. Sen rakentavat ammattitaitoiset, suomalaiset LVI-asentajat tehtaallamme Orimattilassa. HansHeat-tuotteiden tehokkuus perustuu myös tarkkoihin laitevalintoihin. Oikea kattila ja poltin yhdistettynä korkealuokkaisiin säätö- ja ohjauslaitteisiin takaavat toimintavarmuuden.

Tutustu myös referensseihimme

Avaimet käteen -toimitus

Saat meiltä lämpökeskukset avaimet käteen -toimituksena. Valmistamme lämpökeskuksen toiveidesi mukaan tehtaallamme Orimattilassa ja toimitamme laitteen sinulle kytkentävalmiina.

 

Lämpökeskuspaketti sisältää:

  • suunnittelun ja projektin vetämisen
  • lämpökeskuksen valmistamisen 
  • testauksen ja tarvittavat hyväksynnät
  • dokumentaation ja käyttöohjeet
  • kuljetukset
  • haluttaessa myös kytkennän.

Lämpökeskuskontti voidaan räätälöidä lämmöntarpeesi ja saatavilla olevien polttoainevaihtoehtojen mukaan. Myös suojarakennus verhoillaan ja maalataan ympäristön vaatimusten mukaisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää kätevistä avaimet käteen -toimituksistamme!

Katso yhteystietomme tästä

Polttoaine valintasi mukaan

HansHeat-lämpökeskukset käyvät erilaisilla polttoaineilla. Voit valita haluamasi lämmönlähteen, kuten biopolttoaineen, hakkeen, pelletin tai perinteisen öljyn tai kaasun. Myös eri polttoaineiden hyödyntäminen samassa lämpökeskuksessa onnistuu. Räätälöimme lämpökeskukset asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja toimitamme ne perille avaimet käteen -periaatteella.

Toimitamme myös lämmityskattilat