Hybridilämpökeskukset Suomen vaihteleviin olosuhteisiin Orimattilasta

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

HansHeat Oy valmistaa hybridilämpökeskukset Orimattilassa asiakkaiden tarpeisiin kautta Suomen. Hybridilämpökeskuksen avulla voit yhdistää eri lämmönlähteitä käyttötarpeen ja polttoaineiden hinnan mukaan. Toimitamme sinulle hybridilämpökeskuksen avaimet käteen -ratkaisuna

Optimoi lämmöntuotanto yhdistelemällä

Hybridilämpökeskus yhdistää useamman lämmöntuotantomuodon parhaat puolet. Hybridilaitoksessa yhteen lämpökeskukseen rakennetaan kahden tai jopa kolmen lämmöntuotantomuodon yhdistelmä, joiden avulla lämpöä voidaan tuottaa aina edullisimman vaihtoehdon mukaan.

 

Hybridilämpökeskuksen avulla voit valita kokonaan tai osittain uusiutuvat energialähteet ja tehdä siten myös ilmastoviisaan ratkaisun. Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Ammattitaitoinen henkilökuntamme kertoo mielellään tarjolla olevista vaihtoehdoista.

Lue lisää yrityksestämme

Säätövaraa vaikka vuodenajan mukaan

Esimerkiksi pellettilämmitykseen voimme yhdistää vesi-ilmalämpöpumppujärjestelmän, jota voit käyttää pellettilämmitysjärjestelmästä riippumatta. Kun lämmöntarve on suuri, voidaan molempia käyttää yhtä aikaa, ja näin saada laitoksesta maksimiteho irti. Kun lämmöntarve taas on esimerkiksi kesällä vähäinen, voidaan pellettilämmitys kytkeä vaikka kokonaan pois päältä. Tällöin lämpöpumppujärjestelmä huolehtii lämmöntuotannosta.

 

Vastaavanlaisia yhdistelmiä on mahdollista rakentaa myös muista polttoainevaihtoehdoista sekä aurinkosähköpaneeleista. Olemme mielellämme mukana etsimässä juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi sopivaa ratkaisua. Ota meihin yhteyttä siis jo suunnitteluvaiheessa.

 

Pyydä lisätietoja

Lämpöä pienellä huollolla

Laadukas HansHeat-lämpökeskus toimii varmasti ja tuottaa säännöllisellä huollolla lämpöä vuosia ja vuosikymmeniä. Tutustuthan laitoksen mukana tulleisiin huolto- ja käyttöohjeisiin ja noudatat niitä. Suosittelemme huoltamaan ja tarkistuttamaan lämpökeskuksen noin vuoden välein. Siten laite säilyy varmasti toimintakunnossa ja myös palaminen on tehokasta.

 

Jälleenmyyjänä saamme hyvät alennukset valmistajilta, joten lisäksi varaosien ostot kannattaa tehdä kauttamme. Varaosat voit noutaa HansHeatin toimitiloista Orimattilasta, tai voimme myös toimittaa ne sinulle suoraan kotiisi tai yritykseesi. Annamme mielellämme lisätietoja – ota yhteyttä!

Katso yhteystietomme tästä