Laadukkaat lämmityskattilat Orimattilasta koko Suomeen

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

HansHeat Oy:ltä Orimattilasta saat sekä laadukkaat lämmityskattilat että lämpökeskuksissa tarvittavat polttimot, pumput, venttiilit ja automatiikan. Käytämme hyväksi havaittuja teknisiä yhteistyökumppaneita, joiden avulla pystymme tarjoamaan korkeaa laatua kaikkiin lämmityskattila- ja lämpökeskushankintoihisi.

HansHeat-lämpökeskuksen laadun takana on kunnon tekniikka

Olemme valinneet parhaat tekniset yhteistyökumppanit, jotta valmistamamme lämpökeskus täyttäisi korkeat laatuvaatimukset. Useimpien kumppaneidemme kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo vuosikymmeniä.

 

Moni tekniikkakumppanimme on suomalainen, mutta esimerkiksi kattilavalikoimassamme tarjolla on myös laadustaan tunnettuja saksalaisia Viessmann-kattiloita. Jos haluat keskustella omiin tarpeisiisi sopivasta vaihtoehdosta, ota yhteyttä!

Tutustu myös lämpökeskusratkaisuihimme

Tarpeisiisi sopivat kattilat

Meillä on vuosikymmenten kokemus yhteistyöstä eri kattilatoimittajien kanssa. Autamme etsimään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan kattilaratkaisun ja mahdolliset muut lämmönlähteet, kuten lämpöpumpun.

 

Saat meiltä muun muassa seuraavien valmistajien kattiloita:

  • Ariterm Service on suomalainen kattiloiden markkinajohtaja, jonka laatu on saanut paljon positiivista palautetta asiakkailtamme. Olemme toimittaneet kymmeniä hake- ja pellettikeskuksia yhteistyössä Aritermi Servicen kanssa.
  • Viessmann on saksalainen kattilajätti, jonka laitteistoja olemme käyttäneet 1990-luvulta saakka erityisesti öljyllä ja kaasulla toimivissa lämpökeskuksissa. Muutamassa hybridikohteessa Viessmann-kattila toimii piikki- ja varajärjestelmänä esimerkiksi Aritermin biokattilalle.
  • Fröling on itävaltalainen perheyhtiö, joka on valmistanut kattiloita jo neljä vuosikymmentä. Erityisesti sen biolämpökattilat ovat herättäneet paljon kiinnostusta asiakkaissamme.
  • Herz on niin ikään itävaltalainen lämmityslaitevalmistaja, joka on toiminut jo yli sata vuotta. Herzin erikoisalaa ovat bioenergiakattilat.
  • Liettualainen Kalvis on Suomen kattilamarkkinoiden uusi tulokas, jonka laatu on saanut kiitettävää palautetta asiakkailta. Hyvän laadun lisäksi Kalviksen hintataso on erittäin kilpailukykyinen.
  • Luontoystävälliset Hargassner-kattilat sopivat erityisesti sinulle, joka arvostat helppokäyttöisyyttä ja korkeaa automaatioastetta kännykkäsovelluksineen. Itävaltalainen Hargassner on niin ikään uusi ja kiinnostava tulokas Suomessa.

 

Kysy lisää, niin autamme sinua löytämään oikean kattilan lämpökeskukseesi.

Katso yhteystiedot tästä

Lämmityskattilavaihtoehdot

Valitsemme jokaiseen laitokseen käyttötarkoitusta parhaiten palvelevan lämmitysvaihtoehdon.

Polttimot, pumput ja venttiilit

Polttimoissa luotamme kotimaiseen laatuun. Lahtelainen perheyritys Oilon toimittaa HansHeat-lämpökeskusten polttimot.

 

HansHeat-keskuksissa käytetään teollisuustasoisia pumppuja, venttiilejä ja muita varusteita. Käyttämämme pumput tulevat joko suomalaiselta pumpputalo Kolmeksilta taikka maailman johtavalta pumppuvalmistajalta Grundfosilta.

 

Kerromme mielellämme lisää edustamiemme valmistajien tuotteista.

Ota yhteyttä

Automaatio ja sähköasennukset

Automaatio huolehtii lämpökeskuksen virheettömästä toiminnasta. Kattilatoimittajat sekä suomalainen automaation ja säätötekniikan osaaja Ouman toimittaa HansHeat-lämpökeskusten säätölaitteet.

 

Isot laitokset toimitamme tarvittaessa teollisuusautomatiikalla, kuten esimerkiksi Siemensin tai Omronin tekniikalla.

Tutustu toimittamiimme öljy- ja kaasukeskuksiin